18 június 2017

Disney Princess Challenge - Snow White 4. rész





Másnap Andre fürdőruhás bulit rendezett, amire természetesen Hófehérkének is kötelező volt elmennie. Sok gazdag ember volt, mint például Mr. Swihack, aki szinte az egész partit uralta. 


Hófehérke egész jól érezte magát, szinte egy egész tál őszi salátát magába tömött. Reméljük, a többiek nem kértek belőle.


Ezután Hófehérke komoly lépést tett meg. Be kell vallani, főhősnőnknek már régóta bökte valami az oldalát, ha nem tévedek az a borsó nagyságú gyémánt volt az oka a jegygyűrűn, amit Andrenak adott. Mr. Wolfe láthatóan majd kiugrott a bőréből, mikor megkapta az ékszert. Nem is tudja, mit vállal be ezzel. Természetesen házasság itt még nem lesz, hiszen az ellenkezne a kihívás szabályaival. De ezzel is legalább sikerült magunkhoz láncolni Andret.



Ha a gyűrű még nem volt elég, Andre kapott még egy ajándékot Hófehérkétől az éjszaka folyamán. Hófehérkénél ugyanis hajnalban beindult a szülés. Andre erre annyira bepánikolt, hogy fel-le ugrált és közben a fejét fogta, elmondható, hogy ezzel volt a legnagyobb segítség a vajúdó kismama számára. Ezután nem sokkal meg is kérte Hófehérkét, hogy távozzon a lakásáról. És mi ennek adtunk gyémántgyűrűt... igazi mintaapa lesz.


Nem sokkal később Hófehérke bement a kórházba és végül megszületett kislánya, Glinda. Mivel a terhessége mondhatni nyugodtan telt választhattunk neki két jellemvonást, amik a Bátor és a Szétszórt lettek. Hófehérke így boldogan tért haza kis csemetéjével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése